Szerviz szolgáltatások

Felhívjuk figyelmét, hogy a HEIDENHAIN elektronikát kizárólag a gyártó javíthatja, mindennemű idegen beavatkozásnál az egység új ára kerül kiszámlázásra!

HEIDENHAIN vezérlők , kijelzők javítása

A vezérlők, kijelzők javítása cserekészülékkel történik.Azonosító matrica A hibás készülékek azonosító és sorozatszáma (vezérlők esetében a szoftver száma is) ismeretében legfeljebb 2 munkanapon belül megrendelőnk telephelyére szállítjuk a cserekészüléket. A készüléket átszereljük, feltöltjük a működéshez szükséges programokkal és a szerszámgépet üzemképesen átadjuk. Az üzembehelyezéshez természetesen szükséges a vezérlésről egy archivált állapot. Ennek hiányában a javítás elhúzódhat.

A hibás készüléket elszállítjuk telephelyünkre, ahol bevizsgálás után a Heidenhain németországi szervizébe küldjük.

A készülékek javítása kategóriákba soroltak: három javítható és egy teljes csere szintet különböztetünk meg. Megrendelőnknek csak a tényleges javítás, a szállítás és a helyszíni szerelés költségét kell megfizetni. A cserekészülék véglegesen az adott szerszámgépen marad. (tehát nincs még egy csere).

A cserekészülékre csak javítási garanciát vállalunk, a kiszállást, szállítást, szerelést minden esetben ki kell fizetni.

 

HEIDENHAIN motorok, hajtások javítása

A javítás módja és menete megegyezik a vezérlők (kijelzők) módjával.

 

HEIDENHAIN mérőrendszerek javítása, beállítása, beszabályozása

Valamennyi mérőléc típus javítása, alkatrészek cseréjével, a megrendelő telephelyén vagy irodánkban. Forgójeladók valamennyi típusának javítása, vagy cseréje. A javításról, ha szükséges, előzetes árajánlatot adunk. Régi, elavult mérőrendszerek vagy gazdaságosan, garanciával nem javítható mérőrendszerek esetében mindig ajánlunk új, követő típust. Egy új típusra való átállás a megrendelő számára sok esetben jelentős költség megtakarítást is jelenthet.

Egyeztetett időpontban a javítást azonnal vállaljuk.
Mérőrendszerek rendszeres karbantartása, helyszíni kiszállással.
A mérőrendszerek beállítását és beszabályozását a HEIDENHAIN PWM9 mérőműszerével végezzük, és a gyári értékeknek megfelelően állítjuk be.

 

HEIDENHAIN termékek forgalmazása

Teljes körű HEIDENHAIN termékforgalmazás a HEIDENHAIN által ajánlott listaáron! CNC vezérlők, helyzetkijelzők, mérőlécek, forgójeladók, szögadók, 3D tapintók, szerszámbemérők, kábelek, csatlakozók, mérőtapintók.

 

MÉRŐLÉCEK, jeladók, helyzetkijelzők felszerelése

Hagyományos eszterga-, maró-, köszörűgépek mérő- és kijelzőrendszerrel való felszerelése.
Mérőrendszereket szinterezett burkolattal védve, a kijelzőt a megrendelő kívánságának megfelelően elhelyezve, betanítással adjuk át.